Lirik Lagu Taline Asmoro Eny Sagita

Lirik Lagu Taline Asmoro Eny Sagita

Ho ho ho
Hmm Hmm Hmm
Ho ow ow ow
Hoo ......

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke taline asmoro
Opo pancen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwes bedho

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Naliko kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke taline asmoro
Opo pancen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwes bedho

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Naliko kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Naliko kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Ho ho ho
Hmm Hmm Hmm
Ho ow ow ow
Hoo ......

Postingan terkait: