Lirik Lagu Mendem Kangen - Eny Sagita

Lirik Lagu Mendem Kangen - Eny Sagita

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku seng gede
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku seng gede
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku
Nadyan sedelo wes adem atiku

Postingan terkait: