Lirik Lagu Slenco - Cak Diqin dan Eva

Lirik Lagu Slenco - Cak Diqin dan Eva

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene sabtu
Mas kangmas kesah ten pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenenge pripun
Sak niki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Ndadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo ten suroboyo
Kapan dino jemuah
Kulo mbenjang bade tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ngganteng tiada tandingan

Postingan terkait: