Lirik Lagu Rena KDI Feat Sodiq Monata - Perawan Kalimantan

Lirik Lagu Rena KDI Feat Sodiq Monata - Perawan Kalimantan. Lirik Lagu Rena KDI Feat Sodiq Monata - Perawan Kalimantan.

Rino wengi tansah kelingan
perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyok wong kedanan

Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondo kondo

Sak bendino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jare trisno ra wani nembung
Rasane koyok wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi ados kom kom
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen samean purun

Aduh mak e pak e aduh
Atiku rindu
Kangen tenanan
Kang masku muleh
Kang masku pulang
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Lirik Lagu Rena KDI Feat Sodiq Monata - Perawan Kalimantan

Postingan terkait: