Lirik Lagu Dangdut Wedus Wiwik Sagita

Lirik Lagu Dangdut Wedus  Wiwik Sagita. Lirik Lagu Dangdut Wedus  Wiwik Sagita.

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendak'an timbang dadi bojoe
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedus dadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendak'an timbang dadi bojoe
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedus dadak mikir sukete

Timbang duwe bojo ora metu duwite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sejuta wae

Mergane aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra blanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkol bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendak'an timbang dadi bojoe
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedus dadak mikir sukete

Timbang duwe bojo ora metu duwite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup rong juta wae

Mergane aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra blanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkol bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendak'an timbang dadi bojoe
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedus dadak mikir sukete

Timbang duwe bojo ora metu duwite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup rong juta wae

Mergane aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra blanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkol bondo nekat

Lirik Lagu Dangdut Wedus  Wiwik Sagita

Postingan terkait:

Belum ada tanggapan untuk "Lirik Lagu Dangdut Wedus Wiwik Sagita"