Lirik Lagu Aku Rapopo - Julia Perez

Lirik Lagu Aku Rapopo - Julia Perez

Rasa hati ini wes broken
Nemu kamu wes tak sobek sobek
Kang mas indehoy
Karo miss tukinem

Don't alesan don't many alesan
I sudah know mas you bajingan suka jajan
Your wife ini minta diceraikan

Endasku sakiki uwes puyeng
Gara gara i think macem macem
Ora peduli how do you how how
Sing penting jupe uwes seneng

It's oke wae mas
It's oke wae

Aku rapopo
Aku rapopo
Aku rapopo

Don't comeback again mas
Don't comeback again

Aku rapopo
Aku rapopo
Aku rapopo

Mas aku nyambut gawe gawe kowe
Ayuku gawe kowe
Awakku gawe kowe
Tapi kenopo kenopo kenopo

Lirik Lagu Aku Rapopo - Julia Perez


Postingan terkait: