Lirik Lagu Parangtritis Didi Kempot

Lirik Lagu Parangtritis Didi Kempot

Rasane kepingin nangis
Yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo diiris
Naliko udan gerimis
Rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Parangtritis
Neng kono ono wong manis
Yen eling kowe rinio gelis
Neng kono ono wong manis
Yen eling aku kepingin nangis

Ombak gede katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gede seng dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

Rasane kepingin nangis
Yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo diiris
Naliko udan gerimis
Rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Parangtritis
Neng kono ono wong manis
Yen eling kowe rinio gelis
Neng kono ono wong manis
Yen eling aku kepingin nangis

Ombak gede katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gede seng dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

Ombak gede katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gede seng dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

Rasane kepingin nangis
Yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo diiris
Naliko udan gerimis
Rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro
Janjimu jebul mung lamis

Postingan terkait: