Lirik Lagu Dangdut Bojo Lali Omah - Koplo Risky

Lirik Lagu Dangdut Bojo Lali Omah - Koplo Risky

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe
Lungo setahun ora bali
Gawe bingungku awan bengi

Opo wes pancen lali
Pamit sedelo jebule suwi
Jane kecantol cewek ngendi
Seprene ngilang ra ngabari

Lali omah opo wes pancen lali omah
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah
Aku bingung lan pasrah duwe bojo lali omah

Lali omah kowe wes pancen lali omah
Opo nduwe simpenan gone liyo omah
Aku bingung lan pasrah duwe bojo lali omah

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe
Lungo setahun ora bali
Gawe bingungku awan bengi

Opo wes pancen lali
Pamit sedelo jebule suwi
Jane kecantol cewek ngendi
Seprene ngilang ra ngabari

Lali omah opo wes pancen lali omah
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah
Aku bingung lan pasrah duwe bojo lali omah

Lali omah kowe wes pancen lali omah
Opo nduwe simpenan gone liyo omah
Aku bingung lan pasrah duwe bojo lali omah

Postingan terkait: